HZ ennen ja jälkeen.jpg

PUTKIKOTELOINTIJÄRJESTELMÄ

Kun taloa remontoidaan, on putkien pinta-asentaminen usein sekä käytännöllisin että taloudellisin vaihtoehto. HZ- kotelointijärjestelmän avulla talon putkistot ja sähköjohdot, jopa viemärit, voidaan peittää siististi, vaivattomasti ja tyylikkäästi. HZ-tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota asennushelppouteen, minkä vuoksi nopea ja vaivaton asennus on mahdollista myös vanhojen rakennusten vaikeissa asennusolosuhteissa.  

NOUSUKOTELOT

nousukotelo.jpg

 

 

 

 

 

 

Nousukoteloilla piilotetaan ylösnousevat ja katossa kulkevat normaalisti kannakoidut putket. Nousukotelot ovat saatavilla Dahl Suomi Oy:n laajasta tuotevalikoimasta

 

LATTIALISTAKOTELOT

HZ sll lattialistakotelo.jpg

Korkealuokkaiset HZ-lattialistakotelot on tarkoitettu peittämään lattian suuntaisesti asennetut putket. Lattialistakotelot kiinnitetään helposti säädettävillä seinäkannakkeilla, jotka toimivat samalla myös putkikannakkeina. Ne on helppo asentaa ilman näkyviä ruuvauksia; vain painamalla pintakotelo kannakkeeseen.

Koteloita on saatavilla eri mitoituksilla, ja kattava vaikoima pitää sisällään myös lukusia värivaihtoehtoja. Materiaali on profiilimuovia. 

Lattialistakoteloon voi liittää myös sähköjohdon ja pistorasian.
HZ-patteriliittimillä liitetään siististi pintaputket, patteri ja suojakotelo toisiinsa.

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse