TEOLLISUUTEEN JA SUURTILOIHIN

UUSI KOTIMAINEN KATTOSÄTEILIJÄ

Energiansäästö jopa 40 prosenttia

Vesikiertoinen ItuString-kattosäteilijä soveltuu kaikkiin 3-30 metriä korkeisiin tiloihin kuten tehtaisiin, varastohalleihin, kauppakeskuksiin ja urheiluhalleihin. Kattosäteilijä sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kosteissa tiloissa ja jäähdytyskäytössä.  

ItuString-kattosäteilijä on taloudellinen valinta sekä investointi- että käyttökustannuksiltaan. Säteilymenetelmää hyödyntävä järjestelmä lämmittää ilman sijasta ympäröiviä pintoja mahdollistaen alhaisemman lämpötilan ilman, että oleskelumukavuus kärsii. Suurissa halleissa ja teollisuuden tuotantotiloissa ItuString-kattosäteilyjärjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 40 % energiansäästö verrattuna perinteisiin järjestelmiin. 

Tilaa maksuton laskelma kiinteistösi energiansäästöpotentiaalista!

Huoltovapaa ja hygieeninen

ItuString -kattosäteilijä vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin ja säästää puhtaanapitokuluissa, sillä järjestelmä ei kuljeta pölyä ilmassa eikä paneelijärjestelmässä ole ylimääräisiä pölyä kerääviä pintoja. ItuString-kattosäteilijä ei vaadi huoltotoimenpiteitä. Täysin sinkitty rakenne ja tehdasmaalattu pinta tekevät kattosäteilijästä korroosiota kestävän ja erittäin pitkäikäisen.

Asennukset vaivattomasti kaikkiin kohteisiin 

ItuString-kattosäteilijän modulaarinen rakenne mahdollistaa asennukset kaikkiin kohteisiin ja keveys tekee asentamisesta helppoa. Yksi henkilö riittää asentamaan koko järjestelmän. Yhdistämällä kattosäteilijöitä puristusliitoksilla voidaan tehdä yli 50 metriä pitkiä paneelinauhoja.

Säteilymenetelmällä on mahdollista toteuttaa energiatehokkaasti myös rajatun kohteen lämmitys ilman sitä ympäröivän ilman lämmittämistä. Avoimissa kylmätiloissa tai muissa kohteissa, joissa koko tilan lämmittäminen ei ole tarpeenmukaista, voidaan säteilijöillä hallita tietyn kohteen lämpötilaa tehokkaasti. Samalla periaatteella voidaan toteuttaa myös jäähdytys.

ItuString-kattosäteilijän etuja

  • Saat huippulaatuiset sisäilmaolosuhteet: tasainen lämpötila, pölytön, vedoton ja äänetön järjestelmä.
  • Säästät energiaa.
    • Tilaa maksutta oman kohteesi energiansäästölaskelma!
  • Järjestelmän elinkaarikustannukset ovat edulliset. ItuString-järjestelmä kuluttaa vähän sähköä, on pitkäikäinen ja huoltovapaa.
  • Järjestelmä on muuntojoustava, sillä se on kevytrakenteinen ja jälkeenpäin muokattavissa (vrt. lattialämmitys).
  • Saat samalla järjestelmällä mahdollisuuden viilennykseen.

Case Helsingin Messukeskus

LATAA ITUSTRING-DETALJIKUVAT

DWG-muodossa

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse