YHTEISTYÖKUMPPANIKSI LATTIALÄMMITYSJÄRJESTELMÄN ASENNUKSEEN 

Itula Oy on lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien toimittaja, joka myy ja valmistaa lvi-alan tuotteita ja järjestelmiä. Oman tuotantomme lisäksi valikoimiimme kuuluu maailmanlaajuisesti tunnettujen eurooppalaisten valmistajien komponenteista koottu lattialämmitys-ja viilennysjärjestelmä. Oma suunnitteluyhtiömme mahdollistaa sen, että voimme toteuttaa asiakkaan vaativatkin tarpeet. Asennuspalvelut hankimme kumppaneiltamme rakennuskohteen vaikutusalueelta.

Kasvavan kysynnän myötä etsimme uusia yhteistyökumppaneita Itula-lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmän asennukseen koko Suomen alueelta.

Odotamme yhteistyökumppanilta:

  • Kokemusta lattialämmitysasennuksista erityisesti isommista rakennuskohteista
  • Luotettavuutta ja sitoutumista yhteistyöhön
  • Halua kehittää järjestelmää antamalla palautetta Itulan projektimyynnille
 

Saat yritykseltämme täyden tuen asennusprojekteissa onnistumiseen. Tarjoamme laadukkaat ja asennusystävälliset tuotteet, työssä tarvittavan kattavan tuotekoulutuksen sekä suunnittelijan tukipalvelut haastaviin tilanteisiin. Olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani, jolla on vahva  lvi-alan asiantuntemus ja yli 20 vuoden kokemus erilaisten lattialämmitysprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus, joka sisältää yritystiedot sekä tarjouksesi yhteistyöstä.  

 
Jukka Itkonen
hallituksen puheenjohtaja
p. 0400 551 511
jukka.itkonen@itula.fi