Tule tapaamaan meitä Länsirannikon Konepäiville Ulvilaan 24.8.2019

Länsi-Suomen suurin konealan näyttely, Länsirannikon Konepäivät, järjestetään jälleen 24.8.2019 Ulvilassa. Suosittu tapahtuma kokoaa yhteen maan suurimmat maanrakennus- ja metsäkonevalmistajat, koneyrittäjät ja  muut alan tekijät. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy!

Itula on mukana tapahtumassa omalla esittelypisteellä. Tule tapaamaan meitä paikan päälle ja juttelemaan kattosäteilyjärjestelmistä ja lattialämmityksestä; sillä niistä me tiedämme eniten. Itulan asiantuntijat ovat paikalla tapahtumassa 24.8. klo 9-16. Tapahtuman osoite on MM-terminaali, Järvikyläntie 54, 28400 Ulvila. Tervetuloa!

Kahdeksatta kertaa järjestettävien Konepäivien näyttelyalueena toimii MM-terminaalin metsään rajoittuva sora- ja asfalttikenttä, missä koneet ovat esillä aidossa ympäristössä työmaalla. Luvassa on mm. metsäkoneiden, maansiirtokoneiden ja hakkureiden työnäytöksiä sekä uutena tapahtumana mukana ajokonemestaruuskilpailu.

Näyttely tarjoaa konealan ammattilaisille, opiskelijoille ja yleisölle kattavan katsauksen uusimmista metsäkone- ja maanrakennuskonemalleista, viimeisimmästä tekniikasta sekä varaosa- ja huoltopuolen uutuuksista ja mahdollisuuksista. Paikalla on myös lukuisia alan yrittäjille tärkeitä yhteistyökumppaneita kertomassa palveluistaan. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan Konepäiviin!

Lisätietoja: www.koneyrittajat.fi ja www.koneyrittajat.fi/satakunta

olemme-mukana-logo.png