TEOLLINEN RAKENTAMINEN
ITULAN JÄRJESTELMILLÄ

IMG_1021.JPG

Suurkohteissa korostuu energiatehokkuus 

Teollisessa rakentamisessa lämmitettävien ja jäähdytettävien kuutioiden määrä kasvaa isoksi, jolloin järjestelmävalinnalla on merkittäviä vaikutuksia energiakustannuksiin. Tilat omistava yritys voi olla lisäksi sitoutunut päästötavoitteisiin, jotka tuovat lisävaatimuksia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän valintaan. Pienetkin erot järjestelmän energiatehokkuudessa voivat tarkoittaa suurta säästöä energiakuluissa ja päästölukemissa.

Itula on toiminut lukuisten teollisuuskohteiden, kuten hallien, varastojen, logistiikkakeskusten, kauppojen ja tuotantotilojen järjestelmätoimittajana. Itulan vahvuus piilee toimintavarmuudessa ja kokonaisvaltaisessa palvelussa aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen Itulalta löytyy sekä vesikiertoisia kattosäteilypaneeleita että lattialämmitysjärjestelmiä.  

Tehokkaat ja energiaa säästävät kattosäteilijät

Ilmalämmitykseen verrattuna säteilypaneelit tuovat jopa 40 % säästön energiankulutukseen. Kattosäteilypaneelit sopivat erinomaisesti korkeiden tilojen lämpöolosuhteiden hallintaan. Kattosäteilijät reagoivat nopeasti lämpötilamuutoksiin ja tarjoavat tehokkaasti tasaisen sekä pölyttömän lämmönjaon. Monissa varasto- ja tuotantotiloissa pölyttömyys on tärkeä kriteeri. 

Etuna kattosäteilijöissä on lisäksi muutosjoustavuus. Järjestelmä mahdollistaa pohjaratkaisun muokkauksen myöhemmässä vaiheessa. Lattialämmitysjärjestelmällä samaa ei ole yksinkertaista toteuttaa.  

Lue lisää teollisuus- ja suurtilojen järjestelmätoimituksesta tuoreimmasta referenssikohteestamme, jossa Itula on mukana Würthin merkittävässä logistiikkakeskuksen laajennuksessa.

Olemme olleet mukana toteuttamassa satoja onnistuneita lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä Pohjoismaiden suurimmista logistiikkakeskuksista pk-yritysten tuotantotiloihin. Tutustu kaikkiin teollisuuden ja suurtilojen referensseihimme täällä.

Haluatko kuulla lisää suurtilojen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista? 

Kerron mielelläni lisää, joten ota yhteyttä! Voimme myös käydä katsomassa aikaisemmin toteuttamiamme ItuGraf -kohteita. 

Yhteistyöterveisin Ville
0400 551 535
ville.itkonen@itula.fi 

 

Kommentit

Kirjoittaja oeronivea aika
d3d3Lml0dWxhLmZp apehoxeko-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-u]apehoxeko-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t http://mewkid.net/generic-cialis/#apehoxeko-t ikuneujo
Kirjoittaja umusala aika
d3d3Lml0dWxhLmZp emimewix-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-u]emimewix-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t http://mewkid.net/generic-cialis/#emimewix-t utuicobok
Kirjoittaja ihebhovur aika
d3d3Lml0dWxhLmZp ixosavra-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-u]ixosavra-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t http://mewkid.net/generic-cialis/#ixosavra-t ulakoda
Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse