avajaistapahtuman lahjoitukset korkeakoulu-yhteistyöhön

Itula-korkeakouluyhteistyo.jpg

Kuvassa vasemmalta Juha-Matti Saksa, Jukka Itkonen ja Henri Karppinen.

Marraskuussa järjestetyn Puntalan tehtaan avajaistapahtuman lahjoitukset ohjattiin Lappeenrannan teknillisen yliopiston, Saimaan ammattikorkeakoulun ja Etelä-Karjalan PK-yritysten väliseen yhteistyöhön.

Itulan hallituksen puheenjohtaja, Jukka Itkonen, kertoo antoisasta korkeakouluyhteistyöstä: "Tarvitsemme kampuksilta osaajia, samalla kun kampukset tarvitsevat esimerkkejä PK-yrityksistä. Toivon että lahjoitus käytetään edistämään kasvuhakuisten yritysten löytämistä Etelä-Karjalan alueella. Uskon tämän puskevan meitä kaikkia eteenpäin ja vahvistavan yhdessä tekemisen kulttuuria.”

Samoilla linjoilla yhteistyöstä ovat myös korkeakoulut. Lappeenrannan teknillisen yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa kertoo: ”Mielestäni on upeaa, että Itula on löytänyt meiltä oikeanlaisia osaajia ja me puolestamme opiskelijoillemme sopivan yrityksen, jossa kehittyä.” Saimaan ammattikorkeakoulun tutkimuspäällikkö Henri Karppinen jatkaa: "Maakunnan yritysten elinvoimaisuus on meille kaikki kaikessa. Haastaminen, vaativuus ja pitkälle tulevaisuuteen katsominen luovat paljon mahdollisuuksia antoisalle yhteistyölle, joka samalla kasvattaa tekemisen tasoa.”

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse