kalasataman kummeli

2016 Kuvia Sataman Kummeli ItuGraf kerrosaula.jpg

Laadukas sisäilma
vahvistaa yrityksen imagoa

Helsingin Kalasatama nostaa päätään businesskeskittymänä. Viime kesänä siellä aloitti toimintansa täyden palvelun business park, Kalasataman Kummeli. Uutta käyttötarkoitusta varten Tullin perinteisenä koppikonttorina toimineet tilat saneerattiin täysin. Miellyttävää sisäilmaa takaamaan Kalasataman Kummelin omistaja, rakennuttaja ja toimitilojen tarjoaja Lindström Invest valitsi ItuGrafin jäähdytyspaneelit. "Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän työympäristön ja laadukkaan sisäilman. Asiakasyrityksemme kokevat, että toimitilojen hyvä sisäilma helpottaa rekrytoinneissa ja vahvistaa yrityksen imagoa", kertoi Lindström Investin toimitusjohtaja Jouni Puhakka, kun kysyimme syitä ItuGraf-järjestelmän valintaan.

Referenssimme vakuuttivat Lindström Investin

Kalasataman Kummeli on ensimmäinen paneeliratkaisutoimitus Lindström Investille, aiemmin olemme tarjonneet heille yksittäiseen tilaan lisäjäähdytyspaneelit. Asiakas oli tietoinen meistä, referenssimme vakuuttivat ja Lindström Invest valitsi meidät kiinteistön jäähdytysratkaisun toimittajaksi. Olemme siitä ja alkaneesta yhteistyöstä erittäin ylpeitä.

Ennen saneerausta jäähdytys toteutettiin kiinteistössä tuloilmajäähdytyksenä, joka ei täytä nykyaikaisia vaatimuksia. Siksi jäähdytysmuoto haluttiin vaihtaa. Saneeratuissa tiloissa oli ajantasainen ja hyvin toimiva patteriverkosto venttiileineen jo entuudestaan, joten lämmitys tapahtuu saneerauksen jälkeenkin niiden kautta. Vaikka tokihan ItuGrafilla olisi onnistunut myös tilojen lämmitys.

Kalasataman Kummelin saneerausprojekti toteutettiin Itulan osalta kahdessa vaiheessa: ensin toimitimme Kummeliin ItuGraf-jäähdytyspaneelit ja kun toimitiloihin tulevien yritysten tarpeet ja toimistojen lopulliset pohjapiirrokset selvisivät tarkemmin, teimme tarvittavat räätälöidyt muutokset. Muutostöihin vaikuttivat esimerkiksi neuvottelutilojen sijoittuminen, joissa piti ottaa huomioon suuremman henkilömäärän vaatimukset ja tämän vuoksi asentaa enemmän paneeleita. Kattopaneelit toteutimme sekä sileällä että perforoidulla paneelilla kolmen moduuleissa, jotka totesimme asiakkaan kanssa varsin näyttäväksi, sekä tilaan ja käyttötarkoitukseen optimaalisiksi.

Tämänkaltaisissa kiinteistöissä on ihanteellisten työskentelyolosuhteiden lisäksi tärkeää myös järjestelmien joustavuus. Saneeratun rakennuksen käyttöikä on pitkä, mutta vuokralaiset vaihtuvat, jolloin muodostuu hyvin erityyppisiä tarpeita. Moduleista rakennettu ItuGraf täyttää myös tämän kriteerin.

Laadukas sisäilma ja vihreys keskiössä valinnassa

Jouni kertoi valintamme perussyyksi sen, että pystymme toimittamaan hyvän sisäilmaratkaisun, jonka tekniset ominaisuudet, hyötysuhde ja ulkonäkö ovat kunnossa. Myös toimituksemme joustavuus lähellä toimivana kotimaisena toimittajana miellytti. Vihreys on Lindström Investille erittäin tärkeää kaikessa päätöksenteossa ja se on huomioitu jo pitkään yrityksen arvoissa. Myös tämä käänsi valinnan Itulan ja energiatehokkaiden ItuGraf-paneelien suuntaan. Energiatehokkuus ja sitä kautta tuleva säästö kustannuksissa on tärkeä valintakriteeri myös Lindström Investin loppuasiakkaille eli tilojen vuokraajille.

Jouni kertoi, että loppuasiakkaalta tullut palaute on ollut pelkästään positiivista ja Kalasataman Kummelia on kehuttu hyvistä työskentelyolosuhteista. Asiakas vakuuttui jäähdytyspaneeleiden ominaisuuksista ja suunnittelee alkavassa uudisrakennuskohteessa toteuttavansa jäähdytyksen paneeleilla. Näinhän se menee, positiiviset kokemukset auttavat valinnan tekemisessä. Yhteistyön kanssamme Jouni kertoi sujuneen ensiluokkaisesti ja otamme kiitokset nöyrinä vastaan.

Sopisiko ItuGrafin ratkaisu teidän saneeraus- tai uudiskohteellenne?

Kerron mielelläni lisää! Voidaan käydä yhdessä katsomassa ItuGraf-kohteitamme, esimerkiksi tätä Kalasataman Kummelia.Yhteistyöterveisin Hannu
0400 564 917
hannu.janhunen@itula.fi

Lue lisää ItuGraf-lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmistä täältä http://www.itula.fi/fi/itugraf/

Kommentit

Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse