Itula Oy & LVI-Dahl Oy yhteistyöhön 

Itula_LVI-Dahl yhteistyö

ItuGraf kattolämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmät helposti & nopeasti Suomen johtavan LVI-tukun kautta

Itula Oy kasvaa ja laajentaa toimintaansa ja jatkossa tuotteemme ovat entistä paremmin saatavilla ympäri Suomen. Olemme kesällä 2016 käynnistäneet yhteistyön ItuGraf -kattolämmitys- ja kattojäähdytysjärjestelmien jälleenmyynnissä LVI-Dahl Oy:n kanssa. Varastointisopimus pitää sisällään ItuGraf -paneelien lisäksi kannakointi- ja kytkentätarvikkeet sekä järjestelmän vaatimat säätöventtiilit ja toimilaitteet. 

ItuGraf on markkinoiden tehokkain kattolämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmä, yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa ja vaivaton integroida muuhun talotekniikkaan. Jatkossa ItuGraf kattosäteilypaneelien hankkiminen on entistä helpompaa LVI-Dahlin toimipaikkaverkoston kautta. Ratkaisu sopii erinomaisesti pientaloihin, kerrostaloihin, toimistoihin, hotelleihin, julkisiin tiloihin, kauppaliikkeisiin sekä muihin liiketiloihin. Ratkaisu on helposti asennettavissa lähes mihin tahansa saneeraus- ja uudiskohteeseen. Lue lisää energiatehokkaasta ja kustannuksia säästävästä ItuGraf-järjestelmästä >>

LVI-Dahlin asiantuntevat tukkumyyjät ympäri Suomen yhdessä Itulan asiantuntijoiden kanssa osaavat kertoa tuotteen käyttötarkoituksesta ja soveltuvuudesta eri kohteisiin. Yhteistyön myötä asiakkaat saavat tuotteen nopeasti, jopa vuorokauden sisällä, suoraan LVI-Dahlin varastosta. Halusimme Itulassa madaltaa  asiakkaidemme kynnystä energiatehokkaan ItuGraf -järjestelmän hankkimiseen, koska tuote sopii hyvin ihan tavallisiin asuntokohteisiin ja toimistoihin. Jatkossa rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden on helppo hankkia ItuGraf -kattosäteilypaneelit samassa yhteydessä kuin muutkin kohteensa LVI-tarvikkeet. Peruspaneelien lisäksi myös räätälöidyt erikoisratkaisut ovat tilattavissa LVI-Dahlin palvelupisteiden kautta.

Laadukas ja kotimainen ItuGraf on tulevaisuuden tuote

LVI-Dahl otti ItuGraf -järjestelmän omaan jälleenmyyntiin erityisesti palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin. Tämän tyyppisten järjestelmien toimitusajat ovat usein pitkiä, joten varastoimalla tuotetta itse, voimme merkittävästi nopeuttaa ItuGraf -järjestelmän toimitusta asiakkaalle kertoo LVI-Dahlin energiatekniikan tuotepäällikkö Mikko Liljeberg. ItuGraf on lisäksi laadukas ja kotimainen järjestelmä, jonka tuotelupaus LVI-Dahlin on helppo allekirjoittaa. Liljeberg uskoo, että ItuGraf on tulevaisuuden tuote, jota tullaan jatkossa käyttämään entistä enemmän myös asuntotuotannossa. ItuGraf -järjestelmän avulla onnistuu helposti myös energiayhtiöiden jatkuvasti laajenevien ja suosiotaan kasvattavien, kiinteistöjen jäähdytykseen tarkoitettujen kaukokylmä -palvelujen käyttöönotto. 

LVI-Dahl Oy on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Yrityksen 30 palvelupisteen noutopalvelun kautta asiakas saa tuotteet nopeasti ja helposti. Energiatehokkaaseen ItuGraf -järjestelmään voit tutustua paikan päällä LVI-Dahlin Helsingin Hermannin noutopisteessä, jossa myös toimiston lämmitys ja jäähdytys hoidetaan esittelypaneeleilla.

Katso lähimmän LVI-Dahl palvelupisteesi yhteystiedot täältä >>

Haluatko kuulla lisää ItuGraf-järjestelmästä?

Kehittämämme kotimainen ItuGraf kattolämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmä sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Olemme toteuttaneet ItuGraf-paneelijärjestelmiä jo yli 500 000m2 hyvin erilaisiin kiinteistöihin, kuten toimistotiloihin, hotelleihin, sairaaloihin sekä kerros- ja omakotitaloihin. 

Ota yhteyttä niin, kerromme mielellämme lisää ja järjestämme halutessasi tutustumiskäynnin aikaisemmin toteuttamaamme ItuGraf-kohteeseen.

Yhteistyöterveisin Ville

0400 551 535 

ville.itkonen@itula.fi

Kommentit

Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse