itula kasvaa ja rekrytoi lisää osaajia

rekry tiina ja jukka (2).jpgItula Oy:n yrittäjä Jukka Itkonen HR-spesialisti Tiina Ojalan kanssa tapaamassa potentiaalisia työnhakijoita.

Kommentit

Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

Energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut Itula Oy kasvaa, ja laajentaa lähitulevaisuudessa toimintaansa myös Suomen rajojen ulkopuolelle.  Kasvun myötä tarvitaan myös uusia osaajia, niin tuotekehityksen kuin teknisen myynninkin vahvistamiseksi, jotta asiakkaille voidaan tarjota myös tulevaisuudessa alan parhaita tuotteita ja palvelua. Itula työllistää tällä hetkellä n. 30 työntekijää, joista suurin osa työskentelee yrityksen pääkonttorilla Ruokolahden Puntalassa. Itulalla on lisäksi myyntitoimisto Vantaalla.

Kuluvan vuoden aikana Itula on palkannut uusia osaajia sekä markkinoinnin että logistiikan ja tuotannon tehtäviin. Itulan tiimissä työskentelee erilaiset koulutus- ja kokemustaustat omaavaa henkilöstöä aina uransa alussa olevista opiskelijoista kokeneempiin alan ammattilaisiin. Työntekijöiden halu kehittää ja kehittyä mahdollistaa sen, että työtehtäviä voidaan laajentaa ja vastuita lisätä työntekijöiden oppimisen myötä.  Itulan yrittäjän Jukka Itkosen mukaan Itula on kasvuhakuinen ja tuotesegmenteissään edelläkävijä. Itulassa on perheyrittäjämäinen henki, jossa jokainen oppimisen kautta sekä itseohjautuvasti parantaa omaa työsuoritettaan ja tiimin jäsenenä antaa kehitysaloitteita koko yrityksen prosessien parantamiseksi. Perheyrityksessä päätöksiä tehdään nopeastikin, kun kehitysaloitteet ovat perusteltuja.

Itulalla työntekijöiden hyvinvoinnin ja työtyytyväisyyden tiedetään olevan avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Hyvinvoinnista ja työtyytyväisyydestä huolehtiakseen Itula tarjoaa työntekijöilleen modernit toimitilat ja työvälineet, työterveyshuollon palvelut, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden oman työtehtävän kehittämiseen kannustavan työyhteisön tuella. Lisäksi yhtiö tukee työntekijöiden vapaa-ajan liikkumista.

Itulan toimintatapa kokonaisuudessaan on oman kokoluokkansa yritysmaailmassa hyvin edistyksellinen. Iso osa henkilöstöstä on työsuhteessa, mutta tietty erityisosaaminen hankitaan ulkoistuspalveluina – esimerkiksi HR-spesialistin sekä IT-asiantuntijan työ. Itula haluaa itselleen kovan luokan osaamista myös tällä saralla, ja yrityksen koon huomioiden ulkoistuspalvelu tarjoaa tarvittavan joustavuuden. Viimeisimpänä esimerkkinä yrittäjä Jukka Itkonen ja HR-spesialisti Tiina Ojalan yhteistyön toteutumisesta on Lappeenrannan Kaupungintalolla 9.5.2017 järjestetty korkeasti koulutettujen iltapäivä, jossa tavoitteena oli tavata potentiaalisia työnhakijoita etenkin tuolloin avoinna ollutta suunnitteluinsinöörin tehtävää silmällä pitäen. 

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus osoitteessa www.itula.fi.

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse