ItuGraf lämmittää ja jäähdyttää Etelä-Karjalan Osuuspankin uuden pääkonttorin

Etela_Karjalan_osuuspankki_HAVAINNEKUVA_30092014.jpg

Etelä-Karjalan Osuuspankin uusi kahdeksankerroksinen pääkonttori on nyt valmistunut Lappeenrannan ydinkeskustan City-kortteliin. Sisustamisvaiheessa oleva liikerakennus on muuttovalmis tammikuun loppupuolella. Tilojen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuksi on valittu ItuGraf-paneelijärjestelmä. 

Etelä-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Petri Krohns kertoo järjestelmävalinnasta ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä Itulan kanssa: ”Päätökseemme vaikuttivat ennen kaikkea kilpailukykyinen hinta ja ItuGrafin erinomaiset tekniset ominaisuudet. Järjestelmä soveltuu hyvin käytönaikaisiin kiinteistön lämmitystä ja jäähdytystä koskeviin odotuksiimme. Aikaisemmat hyvät kokemukset ItuGrafista OP-ryhmän pääkonttorissa Vallilassa olivat osaltaan vahvistamassa päätöstä. Yhteistyö Itulan kanssa on sujunut erinomaisesti ja asennusvaihe on ollut mutkaton.” 

Rakennuksen ominaisuudet haastavat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän

Etelä-Karjalan Osuuspankin kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Sami Toikkanen kertoo rakennuksen erityispiirteistä ja niiden asettamista haasteista pääkonttorin lämmitykselle ja jäähdytykselle: ”Kiinteistössä on merkittävä määrä lasipintaa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat vaativat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmältä hyviä teknisiä ominaisuuksia. ItuGrafin ansiosta saamme pidettyä yllä tasaisen hyvät lämpöolosuhteet niin kesän helteillä kuin talven pakkasillakin. Samalla energiankulutus pysyy kohtuullisena.” 

Järjestelmän vedottomuus oli yksi tärkeimmistä valintakriteereistä 

”Paneelien yksi merkittävimmistä hyödyistä ja tärkeimmistä valintaperusteistamme on sen vedottomuus käytössä. Nykyisessä Lappeenrannan konttorissa koettiin veto-ongelmia, joista uutta rakennusta suunniteltaessa haluttiin ehdottomasti eroon. Samalla tiedostettiin, että uudet tilat tulee voida myös jäähdyttää. ItuGraf tuo samassa järjestelmässä sekä lämmön että viileän. Moderneihin tiloihin ja alakattopintaan hyvin esteettisesti sulautuvat paneelit viimeistelevät huomaamattoman lopputuloksen”, Sami jatkaa.

Kerromme mielellämme lisää! 

Kysy lisää, kuinka ItuGraf voisi ratkaista kohteesi lämmitys- ja jäähdytystarpeet. Voidaan käydä myös yhdessä tutustumassa kohteeseen, jossa ItuGraf on käytössä.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse